Pro Experience - huipputuotteita eränkävijöille ja metsästäjille
Etusivu |  Ostoskori  |  Kassalle
Lisää suosikkeihin
Trackhunter Verkkokauppa - Koiratutkat - Tracker - Ultracom - b-
Asiakaspalvelu palvelee puh: 044-2111160
Vastataan puheluihin Klo 8:00-18:00.
Tracker Garmin b-bark Ultrapoint
 Tuoteryhmät
Phantom kopterit

Akut, Patterit,Laturit

Aseturvakaapit

Esittelyvehkeet/käytetyt

Jämpti koirankoppi

Koiratarhat

Koiratarvikkeet

Otsalamput

Taktisetvalot

Taktisetvalot Armytek

Muistikortit-Lukijat

Riistakamerat

Kameroiden lisätarvikkeet

Oukitel puhelimet

Pannat Hihnat

b-bark koiratutka

Bellman & Flint luolatutka

Garmin koiratutka

Tracker koiratutka

Ultracom koiratutka

  Tarjoukset
  Uudet tuotteet
  Kaikki tuotteet
 Yhteydenotto
Yhteydenotto ja
Yhteystiedot
 Valmistajat
 Uutuudet  Lisätietoa
Oukitel K 10000 pro esittelykampe
Oukitel K 10000 pro esittelykampe


UP koira GPS 2012 4 akku pitkä
UP koira GPS 2012 4 akku pitkä


Tele2 IoT
Tele2 IoT


Oukitel K 10000 pro
Oukitel K 10000 pro


Armytek Predator
Armytek Predator


Nitecore MH25 valaisin 860 lm
Nitecore MH25 valaisin 860 lm


Ultracom GPS-koiratutka 2017 kampanja
Ultracom GPS-koiratutka 2017 kampanja


G500 kuoret täydellinen
G500 kuoret täydellinen


Tracker akku 2350 mAh
Tracker akku 2350 mAh


Tracker Supra 3 x Th lisenssi / vaihto G400
Tracker Supra 3 x Th lisenssi / vaihto G400



Kaikki uudet tuotteet
 Informaatio
Yritysinfo
Tietosuojakäytäntö
Toimitusehdot
 Pikahaku
 
Anna tuotehaun hakusana
Laajennettu haku
Tietosuojakäytäntö

Henkilötietolain (24.4.1999/523) 10 §:n edellyttämä rekisteriseloste

Henkilötietolaki määrää, että henkilötietojen automaattisen käsittelyn avulla ylläpidettävästä henkilörekisteristä on tehtävä jokaisen saatavilla oleva rekisteriseloste, jossa kerrotaan alla luetellut asiat.

Pro Experience verkkokaupan (www.trackhunter.fi) rekisteriseloste:
Henkilötietolain (24.4.1999/523) 10 §:n tarkoittama rekisteriseloste

1) Rekisterinpitäjän nimi ja yhteystiedot:
Pro Experience, Pitkänpääntie 50 ,71820 PÖLJÄ  Puh. (044) 2111160

2) Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:
Verkkokaupan ostomahdollisuus ja tuotteiden toimittaminen asiakkaille, asiakasrekisterin ylläpito

3) Kuvaus rekisteröityjen ryhmästä tai ryhmistä ja näihin liittyvistä tiedoista tai tietoryhmistä:
Tunnistusta varten talletetaan käyttäjän itsensä luovuttamat tiedot: nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja fax-numero, mikäli käyttäjä sen tiedoissaan ilmoittaa. Asiakkaasta tallentuu myös ip-osoite, rekisteröitymispäivämäärä, viimeisimmän kirjautumisen päivämäärä, kirjautumisten lukumäärä, tehdyt tilaukset ja asiakkaan kirjoittamien tuotearvioiden lukumäärä.

4) Mihin tietoja säännönmukaisesti luovutetaan ja siirretäänkö tietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle:
- Säännönmukaisesti tietoja luovutetaan käyttäjälle itselleen.
- Tietoja ei luovuteta ylläpitäjän toimesta ulkopuoliselle tahoille ilman rekisteröidyn nimenomaista suostumusta.
- Tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

5) Kuvaus rekisterin suojauksen periaatteista:
- Rekisteri on suojattu teknisesti.
- Kullakin käyttäjällä on henkilökohtainen käyttäjätunnus ja salasana.


Henkilötietolain edellyttämä tietosuojaseloste Pro Experience verkkokaupasta

- Rekisterin rekisterinpitäjä on Pro Experience.
- Yhteyshenkilönä toimii Raimo Julkunen,  Puh. (044) 2111160

Kerättäviä henkilötietoja käytetään Pro Experience verkkokaupan käyttäjien rekisteröimiseen.

- Rekisteriin talletetaan seuraavat tiedot: käyttäjän ilmoittama sähköpostiosoite ja muut yhteystiedot.
- Tietoja säilytetään asiakassuhteen jatkumisen ajan.
- Annetuista tiedoista syntyvää rekisteriä suojataan rekisteriselosteen mukaisesti
- Käyttäjällä on oikeus saada tarkistaa itseään koskevat tiedot, oikeus vaatia virheellisen tiedon oikaisua, sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. 

Jatka
 Ostoskori  Lisätietoa
Tyhjä
 Uutisia
LOMALLA 20.8-22.8 Tavara ei kulje silloin !

Kauppa käy vaihdokkeja tarvitaan !

Trackhunter Facebook
Pro Experience

Liity faniksemme
 Eniten ostetut
Alueella kameravalvontatarra
01.
Alueella kameravalvontatarra
Virtajohto SG550M/SG880MK  kamerat
02.
Virtajohto SG550M/SG880MK kamerat
Tracker 310/400 antenniputki + antenni
03.
Tracker 310/400 antenniputki + antenni
Tracker for Android / iOS (1) koodisi on
04.
Tracker for Android / iOS (1) koodisi on

05.
Tracker suojamuovi sim/lataus
Maasto 3 kk lisenssi
06.
Maasto 3 kk lisenssi
Tracker for Android / iOS (2) koodisi on
07.
Tracker for Android / iOS (2) koodisi on
Tutkapannan vaihtopanta G400 ja G500
08.
Tutkapannan vaihtopanta G400 ja G500
Tracker G400FI
09.
Tracker G400FI
SG550M kauko-ohjain
10.
SG550M kauko-ohjain
 Kielet
Suomi
Paytrail verkkomaksu, Etukäteismaksu, Klarna, Everyday verkkomaksu
keskiviikkona 18 lokakuuta 2017
Design by © 2009 JLcommerce